En frukostbricka med extra allt

Det är för att visa min kärlek. Du säger ”tack”. Jag säger att det är det enda jag kan göra. Du finns och Du behöver min omsorg. Jag finns och jag behöver veta att Du finns.

När en son i tonåren var försvunnen sent på kvällen, funderade jag på när det är relevant att man ringer till polisen? Skulle dom bara tycka att jag inte uppfostrat sonen rätt, att jag var en hysterisk mamma, att jag borde ut och leta? Jag satt på kökssoffan i nattlinnet och Du sa att han nog snart kommer. Jag klädde ändå på mig och cyklade iväg och ropade! Det hjälpte inte att ropa hjälp! Han kom hem sent.

Det hjälper inte att ringa polisen nu när Du ändå är här, på sätt och vis. Det hjälper inte att ropa HJÄLP! Vem kommer? ASH-teamet ringde och sa att det inte var aktuellt än! Lungkliniken sa att det inte var aktuellt med syrgas än! När är det aktuellt? Jag bara undrar! Kanske när jag behöver syrgas?

Men jag kan bädda din säng och laga mat, handla och städa. Det jobbet är aktuellt, ingen väntetid. Och jag kan göra iordning frukostbrickan med extra allt. Och jag kan plocka in lite blåklint från åkern och ställa fram näringsdrycker. Jag finns Du finns, vi är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s